✓ Fragt fra 39,-⠀ ✓ Hurtig Levering 1-3 hverdage⠀ ✓ 30 dages returret⠀ ★★★★★ på Trustpilot

Om os

GreenGoods er en webshop som forhandler bæredygtige produkter til hjemmet og familien. I shoppen finder du et stort udvalg af varer som udover at være bæredygtige, økologiske og genanvendelige, er gennemtestede og hverken går på kompromis med kvalitet, design eller brugervenlighed.

Og sådan startede det...

Da jeg tilbage i 2016 var på udkig efter en mere bæredygtig tilgang til min egen husholdning, blev det klart for mig, at der fandtes et stort udvalg af fantastiske produkter rundt omkring i verden. Produkter som blev produceret med stor respekt for vores skrøbelige planet og under socialt ansvarlige forhold. Der var bare ikke rigtig nogen steder, jeg som forbruger, kunne købe dem i Danmark. Det blev startskuddet til beslutningen om at stifte GreenGoods året efter.

GreenGoods fik vokseværk

Webshoppen blev de første år drevet hjemme fra privaten, hvor familien efterhånden måtte vige pladsen til fordel for lagerhylder, pakkebord og paller af indkomne varer. Men i 2021 var shoppen simpelthen vokset ud af sine første rammer og travlheden betød, at der var brug for større lokaler og flere hænder. Samme år opstod muligheden for netop at imødekomme de to ønsker, da Retap ApS trådte til og blev partner i virksomheden, og webshoppens lager kunne flytte til Agerskov i det sønderjyske, hvor Retap holder til.

I dag ligger vores lager derfor i Jylland, hvorfra også alle ordrer håndteres, mens indkøb, marketing, kundesupport og administration fortsat varetages fra vores kontor på Sjælland.

Mission

Hos GreenGoods arbejder vi hver dag på at identificere og håndplukke bæredygtige kvalitetsvarer, som tager hensyn til både miljøet og menneskers trivsel. Vi bestræber at tilbyde produkter, som er produceret uden kemi og plastik, og som vi kan få glæde af hver dag med grøn samvittighed.

Vi prioriterer fantastisk kundetilfredshed, hurtig ordrehåndtering og levering.

Og vi sætter stor pris på din feedback, uanset om den er positiv eller om du har konstruktive forslag til forbedring. Vi arbejder konstant for at forbedre din oplevelse som kunde hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til varer i shoppen, eller hvis du har en god idé til en vare, som du er på udkig efter. Skriv til os på info@greengoods.dk

Håber vi høres ved. Og indtil da, klik her og tag et kig på udvalget i shoppen.

 

GreenGoods hjerte  

Grønne hilsner,

Pernille
Stifter og direktør