Derfor

Min historie

Efter mange år i det store erhvervsliv, besluttede jeg mig, i sommeren 2017, for at realisere en mangeårig drøm om at blive selvstændig. Lysten til at skabe min egen virksomhed, hvor passionen og mine egne ideer skal være drivkraften, der får virksomheden til at udvikle sig og modnes, til præcist det jeg har drømt om, motiverer mig mere end noget andet.

Om GreenGoods

GreenGoods er en webshop som forhandler bæredygtige produkter til hjemmet og familien. I shoppen finder du et udvalg af varer, som udover at være bæredygtige, økologiske og genanvendelige, ikke går på kompromis med kvalitet, design og brugervenlighed.

GreenGoods blev grundlagt i 2017 inspireret af ønsket om en mere bæredygtig livsstil og med passion for produkter produceret under socialt ansvarlige forhold og af materialer, som belaster vores natur mindst muligt.

GreenGoods drives ene og alene af mig selv, og jeg varetager derfor alt fra indkøb, marketing, ordrehåndtering, logistik og regnskab til administration af shoppen og udviklingen af virksomhedens netværk af leverandører, bloggere, meningsdannere, foredragsholdere m.m. Det gør jeg dels fordi jeg synes det er sjovt, og fordi det giver mulighed for at skabe en virksomhed med personlighed, men også for at holde prisen på produkterne på et niveau, hvor alle kan være med. Desuden giver det mig muligheden for at give dig netop den kundeservice, jeg selv gerne vil opleve når jeg handler på nettet.

Mission

Hos GreenGoods arbejder jeg hver dag på at identificere og håndplukke bæredygtige kvalitetsvarer, som tager hensyn til både miljøet og menneskers trivsel. Jeg bestræber at tilbyde produkter, som er produceret uden kemi og plastik, og som vi kan få glæde af hver dag med grøn samvittighed.

Jeg prioriterer fantastisk kundetilfredshed, hurtig ordrerhåndtering og levering.

Jeg sætter stor pris på din feedback, uanset om den er positiv eller om du har konstruktive forslag til forbedring. Og jeg arbejder konstant for at forbedre din oplevelse som kunde hos GreenGoods.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til varer i shoppen, eller hvis du har en god idé til en vare, som du er på udkig efter. Skriv til mig på info@greengoods.dk

Håber vi høres ved. Og indtil da, klik her, og tag et kig på udvalget i shoppen.

Pernille Madsen

 

GreenGoods hjerte  

Grønne hilsner,

Pernille