✓ Fri fragt ved køb over 599,-⠀ ✓ Hurtig Levering 1-3 hverdage⠀ ✓ 30 dages returret⠀ ★★★★★ på Trustpilot

Bee's Wrap FAQs

Hvad er historien bag Bee's Wrap?

Bee's Wrap blev grundlagt i 2012 af den amerikanske kvinde Sarah Kaeck. Som mor til tre stillede hun det spørgsmål, som mange familier i dag står overfor; Hvordan kan vi eliminere brugen af plastik i vores husholdning, til fordel for en sundere og mere bæredygtig måde at opbevare vores mad? Svaret blev Bee's Wrap.

Hvordan bruger jeg Bee’s Wrap?

Wrap en sandwich, ost, grøntsager, brød eller tildæk en skål. Brug varmen fra dine hænder til at forme Bee’s Wrap. Når wrappen køler ned vil holde sin form og skaber dermed en forsegling. Formen og forseglingen bevares indtil du folder wrappen ud igen. 

Bee’s Wrap anbefales ikke til indpakning af råt kød. 

Hvad er Bee’s Wrap lavet af?

Bee’s Wrap er produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld, bæredygtigt produceret bivoks, økologisk jojoba-olie og harpiks. Kombinationen af disse ingredienser danner et letbearbejdeligt materiale til madindpakning, som kan bruges igen og igen.

Hvordan plejer jeg Bee’s Wrap?

Vask din Bee’s Wrap i koldt vand med et mildt opvaskemiddel. Madindpakningspapiret hænges til lufttørring, hvorefter det igen er klar til brug. Bivoksen og jojoba-olien har en antibakteriel effekt, som hjælper til at holde maden frisk og giver dig mulighed for at benytte Bee’s Wrap igen og igen.
Undgå varme kilder, så som varmt vand eller brug i mikroovnen.

Bee's Wrap vaskes med koldt vandBee's Wrap lufttørres inden det atter er klar til brug

Hvor længe holder Bee’s Wrap?

Bee’s Wrap holder i op til et år, hvis det plejes efter ovenstående anvisninger, og hvis det bruges jævnligt. Når du er færdig med at bruge din Bee’s Wrap, kan den klippes i strimler og komposteres eller bruges som optændingsmateriale.

Lugter Bee’s Wrap?

Ja! Når du åbner din pakke med Bee’s Wrap første gang vil du kunne lugte bivoksen. Lugten vil falme når du har brugt og vasket wrappen et par gange, og efterhånden vil lugten forsvinde helt. Bivoksens lugt vil variere i forhold til den sæson, hvori den er høstet. Bivoks bærer duften af de blomster, hvorfra bierne har høstet deres pollen. De fleste af os nyder duften, mens nogle er mere følsomme overfor bivoksen, og vil bryde sig mindre om den.

Hvilke størrelser dækker bedst mine behov?

Small: 18 x 20 cm

Wrap en halv citron, enden af en agurk, et halvt løg, gulerodsstænger og andre snacks eller en lille skål.

Køb Bee's wrap 3-pak small

Medium: 25 x 28 cm

Dækker en skål, halvdelen af en sandwich, en ost, et halvt kål- eller salathoved eller en lille melon.

Køb Bee's wrap 3-pak medium

Large: 33 x 35 cm

Dækker en stor skål, en tærteform, et knoldselleri, en sandwich, eller halvdelen af en vandmelon.

Køb Bee's wrap 3-pak large

Brød wrap: 43 x 58 cm

Wrap et stort brød, eller dæk en dej, der skal hæve. Fungerer også glimrende som underlag, når du udruller tærtedej, marcipan eller cookie-dej.

Køb Bee's Wrap brød-wrap

Eller find brød-wrap i Bee's Wrap 7-pak kombi

Baguette wrap: 36 x 66 cm

Perfekt til at holde et flûte eller baguette friskt. Wrappen holder skorpen sprød og brødet blødt indeni.

Sandwich Wrap: 33 x 33 cm

Perfekt til sandwich eller rugbrødsmadder.

Køb Bee's Wrap sandwich

Kan jeg returnere Bee’s Wrap?

Når først du har taget dit Bee’s Wrap i brug, kan det desværre ikke returneres, da det har været brugt til opbevaring af fødevarer. Venligst tag kontakt til GreenGoods, hvis du har spørgsmål til, eller problemer med, produktet.

Se hele udvalget af Bee's Wraps produkter her.