✓ Fri fragt ved køb over 499,-⠀ ✓ Hurtig Levering 1-3 hverdage⠀ ✓ 30 dages returret⠀ ★★★★★ på Trustpilot

Inspiration, reflektion og nyheder om bæredygtighed

Sådan sorterer du dit affald fra juli 2021?

Til juli træder nye regler for affaldssortering i kraft og fremover skal du sorterere i ti forskellige fraktioner. Læs her hvordan du skal sortere dit affald, og hvorfor det er vigtigt. Fra 1. juli 2021 træder de nye regler for landsdækkende affaldssortering i kraft. Du skal derfor ikke længere omlægge dine sorteringsvaner, når du tager på ferie rundt omkring i Danmark, holder weekend i sommerhuset eller besøger venner og familie i en anden kommune. Fra nu at, er det ens for os alle. Og selv om det kan virke omstændigt igen at skulle forstå nye regler for affaldssortering, så giver...

Læs indlægget →


Bæredygtige gaver

Gavefest behøver ikke være ensbetydende med forbrugsfest. Der er masser af muligheder for at glæde dine kære med klimavenlige og bæredygtige gaver. Læs med her.

Læs indlægget →


Vasketøj - sådan tørrer du bedst dit tøj

Der er både penge og CO2 at spare ved at hænge dit vasketøj op frem for at smide det i tørretumblere. Men hvor skal det hænge, og hvordan hænger man det op, så det ikke krøller og får mærker fra tørresnoren. Læs de simpleråd her >>

Læs indlægget →


GreenGoods er klar til GDPR

Hos GreenGoods respekterer vi dit privatliv og ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt din ret til at have kontrol over denne information. 

De seneste uger er blevet brugt på at blive helt klar til d. 25. maj, hvor den nye Persondataforordning træder i kraft.

Læs indlægget →


Genanvendelse af plastaffald i København

I weekenden inviterede Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning til rundvisning hos ARC (Amager Ressourcecenter) til en snak om, hvad der sker med den plastik, vi forbruger og sorterer derhjemme, hvorfor den skal igennem et sorteringsanlæg, og hvilke egenskaber forskellige slags plastik har.

Jeg kunne naturligvis ikke lade denne mulighed glide forbi. Derfor tilmeldte jeg mig rundvisningen, og blev meget klogere på hvordan vi bliver bedre til at genanvende vores værdifulde plastikressourcer.

Læs indlægget →