✔ Fri fragt ved køb over 499,-⠀ ✔ Hurtig Levering 2-4 hverdage⠀ ✔ 30 dages returret

Inspiration, reflektion og nyheder om bæredygtighed

Bæredygtige gaver

Gavefest behøver ikke være ensbetydende med forbrugsfest. Der er masser af muligheder for at glæde dine kære med klimavenlige og bæredygtige gaver. Læs med her.

Læs indlægget →


Vasketøj - sådan tørrer du bedst dit tøj

Der er både penge og CO2 at spare ved at hænge dit vasketøj op frem for at smide det i tørretumblere. Men hvor skal det hænge, og hvordan hænger man det op, så det ikke krøller og får mærker fra tørresnoren. Læs de simpleråd her >>

Læs indlægget →


GreenGoods er klar til GDPR

Hos GreenGoods respekterer vi dit privatliv og ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt din ret til at have kontrol over denne information. 

De seneste uger er blevet brugt på at blive helt klar til d. 25. maj, hvor den nye Persondataforordning træder i kraft.

Læs indlægget →


Genanvendelse af plastaffald i København

I weekenden inviterede Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning til rundvisning hos ARC (Amager Ressourcecenter) til en snak om, hvad der sker med den plastik, vi forbruger og sorterer derhjemme, hvorfor den skal igennem et sorteringsanlæg, og hvilke egenskaber forskellige slags plastik har.

Jeg kunne naturligvis ikke lade denne mulighed glide forbi. Derfor tilmeldte jeg mig rundvisningen, og blev meget klogere på hvordan vi bliver bedre til at genanvende vores værdifulde plastikressourcer.

Læs indlægget →


GreenGoods sponsorerer TheOceanRun 2018

En gruppe internationale studerende fra Copenhagen Business Academy har arrangeret et velgørenhedsløb, som skal samle penge ind til kampen mod plastik i verndeshavene. 

Det gør mig glad, helt ind i knoglerne, når folk frivilligt tager den slags initiativer. Det har jeg valgt at honorere ved at gøre GreenGoods til sponsor for TheOceanRun 2018.

Læs indlægget →